#appreview #appsreview #apps #iphone #android

Apps plus ni sangat berguna untuk ketahui status trafik terutama time raya ni. Check dekat live trafik akan nampak status trafik terkini. Then korang boleh dapat notification terkini sekiranya ada insiden di sepanjang laluan plus utara-selatan.

Selain tu boleh check rate tol perjalanan, kemudahan yang berdekatan dengan highway dan macam-macam lagi perkara menarik dengan apps plus ni. PERCUMA ok.. Xyah risau sangat cuma perlu data jeww hehe..

Berbaloi-baloi punya apps. Repost sekiranya boleh membantu rakan-rakan yang lain

@plusmalaysia @plushighway #plushighway #plusmalaysia #kkr #jkr

Timestamp: 1406786816

#appreview #appsreview #apps #iphone #android

Apps plus ni sangat berguna untuk ketahui status trafik terutama time raya ni. Check dekat live trafik akan nampak status trafik terkini. Then korang boleh dapat notification terkini sekiranya ada insiden di sepanjang laluan plus utara-selatan.

Selain tu boleh check rate tol perjalanan, kemudahan yang berdekatan dengan highway dan macam-macam lagi perkara menarik dengan apps plus ni. PERCUMA ok.. Xyah risau sangat cuma perlu data jeww hehe..

Berbaloi-baloi punya apps. Repost sekiranya boleh membantu rakan-rakan yang lain

@plusmalaysia @plushighway #plushighway #plusmalaysia #kkr #jkr

Dan kepadaNya kita kembali… Al fatihah buat arwah atuk tersayang, haji ijam yusof moga beliau ditempatkan di kalangan orang-orang beriman.. Semoga beliau tenang di sana.. Patutla minggu rasa tak sihat, doktor bagi MC lama rupanya untuk aku balik memberikan penghormatan terakhir buatnya.. Kali ni rindu tak boleh peluk cium.. Kalau rindu hanya doa dan ayat quran buatmu..

Timestamp: 1394670146

Dan kepadaNya kita kembali… Al fatihah buat arwah atuk tersayang, haji ijam yusof moga beliau ditempatkan di kalangan orang-orang beriman.. Semoga beliau tenang di sana.. Patutla minggu rasa tak sihat, doktor bagi MC lama rupanya untuk aku balik memberikan penghormatan terakhir buatnya.. Kali ni rindu tak boleh peluk cium.. Kalau rindu hanya doa dan ayat quran buatmu..

Project x @ office : dragonfruit crush berjaya hehehe baru terasa sejuk kat ofis ;)

Timestamp: 1392277834

Project x @ office : dragonfruit crush berjaya hehehe baru terasa sejuk kat ofis ;)

Take little time to get some rest, some info etc.. #relax #street #streetphoto #mobilephoto #iphone #blackwhite #bnw

Timestamp: 1390748886

Take little time to get some rest, some info etc.. #relax #street #streetphoto #mobilephoto #iphone #blackwhite #bnw

Petang2 ni layan biskut jejari cecah butterscotch sambil layan kopi.. Memang beshh 👍

Timestamp: 1389859830

Petang2 ni layan biskut jejari cecah butterscotch sambil layan kopi.. Memang beshh 👍

Photographer wanna be rompers.. Berminat leh pm @anasaracollection.. Comey2.. Huhu

Timestamp: 1389538545

Photographer wanna be rompers.. Berminat leh pm @anasaracollection.. Comey2.. Huhu

Baju baru tuk dia.. Xtahan siap customized.. Okla tu sebab da koyak hrtu huhu #case #customized #custom #iphone

Timestamp: 1386320361

Baju baru tuk dia.. Xtahan siap customized.. Okla tu sebab da koyak hrtu huhu #case #customized #custom #iphone

True.. Really happen to me 😄

Timestamp: 1377519201

True.. Really happen to me 😄

Rindu kat awal.. Pic terbarunyee.. Owner baru dia bagi.. Kawan gaduh.. Kawan yg slalu kena marah.. Kawan yg sangat manje.. 😭😭😭

Timestamp: 1377007346

Rindu kat awal.. Pic terbarunyee.. Owner baru dia bagi.. Kawan gaduh.. Kawan yg slalu kena marah.. Kawan yg sangat manje.. 😭😭😭

Seni origami.. Time school dulu slalu buat.. Jupe time kemas ofis.. Mana nk dpt lg rm2 hehe #love #origamy #school #backtoschool

Timestamp: 1376910799

Seni origami.. Time school dulu slalu buat.. Jupe time kemas ofis.. Mana nk dpt lg rm2 hehe #love #origamy #school #backtoschool